Nieuws van Bonaire

Wereld Ranger Dag – Steun de Rangers wereldwijd

Wereld Ranger Dag - Steun de Rangers wereldwijd

Op dinsdag 31 juli vieren we de Wereld Ranger Dag. Op deze datum vieren we het werk van de rangers wereldwijd en herdenken we ook de rangers die zijn gedood of gewond zijn geraakt terwijl ze de natuur beschermden.

Rocargo

De natuur staat wereldwijd onder grote druk. Er is een grote verscheidenheid aan soorten verdwenen, dagelijks wordt de natuur vernietigd, de klimaatverandering is een bedreiging en er worden dagelijks misdaden tegen de natuur begaan.

De taken van onze rangers zijn niet eenvoudig. Ze moeten onze natuur verdedigen voor nu en de toekomst. De manier waarop onze rangers hun dagelijkse taken uitvoeren, is niet altijd zichtbaar en populair voor onze gemeenschap. Het is de taak van de rangers om ervoor te zorgen dat u, uw kinderen en de volgende generatie ook van onze natuur kunnen genieten. Dit motiveert onze rangers om elke dag weer hun dagelijkse taken uit te voeren.

Ter gelegenheid van de Wereld Ranger Dag drukt STINAPA Bonaire zijn dank en waardering uit naar alle rangers wereldwijd en natuurlijk naar eigen collega’s, STINAPA Bonaire’s eigen Rangers.

Deel dit artikel

Rocargo

Rocargo

Rocargo

Rocargo