Nieuws van Bonaire

Nazario Alberto loopt voor de 15de keer de Nijmeegse Vierdaagse uit

Nazario Alberto loopt voor de 15de keer de Nijmeegse Vierdaagse uit

Nazario Alberto uit Bonaire heeft ook dit jaar weer meegedaan aan de internationale Vierdaagse Afstandsmarsen Nijmegen, of zoals die populair wordt genoemd ‘de Vierdaagse van Nijmegen’. Alberto liep dit jaar voor de 15 de keer mee en heeft de afgelopen dagen 33, 34, 31 en 32 km gelopen. Alberto wordt dit jaar 70 en voelt zich top fit.

Het evenement vierde haar 102de verjaardag en vond plaats van 17 tot 20 juli. Ook dit jaar is er weer een recordaantal nationaliteiten dat meeloopt. Er zijn in totaal 47.000 startbewijzen uitgedeeld. Door de warmte zijn er dit jaar wel veel uitvallers.

 

Deel dit artikel

Rocargo

Rocargo

Rocargo

Rocargo