Nieuws van Bonaire

Interview met staatssecretaris Knops bij Live 99 FM

Gezaghebber Rijna en Staatssecretaris Knops gaven aan het eind van de dag een persconferentie

Vandaag heeft staatssecretaris Knops gesprekken gevoerd met de drie gedeputeerden, de gezaghebber en met de eilandsraad van Bonaire. Dhr. Knops heeft aangegeven dat hij ontevreden is met de brief die hij heeft ontvangen en hij heeft het bestuur van Bonaire de kans gegeven om tot september  het nodige op orde te maken. Hij geeft aan dat het tempo omhoog moet.

Het belangrijkste punt is wel goed bestuur, dit moet zo snel mogelijk georganiseerd en hier hebben de gedeputeerden op hun beurt om ondersteuning gevraagd. Er is een bedrag van 30 miljoen voor de BES eilanden beschikbaar gemaakt maar dan moet er eerst vertrouwen zijn in goed bestuur.

Woensdagmiddag heeft staatssecretaris Knops een interview gegeven bij Live99FM. Hieronder kun je het volledige interview bekijken.

Deel dit artikel

Rocargo

Rocargo

Rocargo

Rocargo