Nieuws van Bonaire

Open Dag Washington Slagbaai National Park

Open dag washington park

Op zondag 1 juli, vond de jaarlijkse Open Dag van het Washington Slagbaai National Park plaats.

Helaas was er zware regenval in de ochtend en auto’s mochten ’s middags niet meer in het park vanwege overspoelde wegen. Desondanks bleef de ingang van het park open en was de sfeer goed. Mensen konden het museum, de haaienkamer en een tentoonstelling bezoeken, en ze genoten van heerlijke lokale gerechten en live muziek. Er werd een demonstratie gegeven door Mw. Adelfa Sint Jago over hoe het vroeger aan het begin van de vorige eeuw aan toe ging. Kinderen hadden plezier in de kinderhoek; ze konden schilderen en geschminkt worden door Selimah Agostien en Mimi van Dongen. De kinderen kon de regen en al de plassen die er lagen niet weerstaan; ze dansten en speelden in de regen.

De natuur is blij met regen na een periode van droogte. Hopelijk wordt het park weer groen en zal de kibrahacha binnen een paar dagen bloeien! Open dag washington park Open dag washington park

Deel dit artikel

Rocargo

Rocargo

Rocargo

Rocargo