Nieuws van Bonaire

Gepland onderhoud drinkwater zaterdag 30 juni 2018

WEB Bonaire informeert zijn klanten dat geplande werkzaamheden aan het waterdistributienet zullen plaatsvinden op Kaya Nikiboko Noord/ Kaminda Jato Baco/Ingang Amboina op:

Datum: Zaterdag 30 juni 2018
Tijd: 07:00 uur ‘s morgens – 18:00 uur ‘s avonds

Gedurende de werkzaamheden zullen klanten van WEB onderbreking van de watervoorziening en/of lage druk ervaren in de volgende wijken: Nikiboko noord, Kaminda Jato Baco, Kaya Salsa oost, Kaya Wals, Kaya Merengue oost, Kaya Kalipso oost, Kaya Tumba, Kaya Soka, Kaya Macario Cai Sint Jago noord, Kaya Klafir noord, Kaya Tank’i Matrimonio, Amboina (gedeeltelijk), Project Jato Bako en omgeving.

Tevens informeren wij u dat Kaminda Jato Baco ter hoogte van Kaya Avelino J. Cicilia t/m de ingang van Amboina tijdens de werkzaamheden afgesloten zal worden.

WEB komt zijn klanten tijdens de geplande werkzaamheden tegemoet door een beperkte hoeveelheid drinkwater aan te bieden. Een water truck zal gestationeerd zijn bij de kruising Kaya Nikiboko Noord en Kaya Pos di Amor en om de uur naar de kruising van Kaya Nikiboko Noord en Kaya Macario Cai Sint Jago heen en terug zal rijden.

Wij zullen ons ervoor inzetten om de werkzaamheden binnen de genoemde tijd uit te voeren en de overlast tot een minimum te beperken. Bij voorbaat onze excuses.

Deel dit artikel

Rocargo

Rocargo

Rocargo

Rocargo