Nieuws van Bonaire

Bonaire voorleesdag 2018 was wederom een groot succes!!

Bonaire voorleesdag 2018 was wederom een groot succes!!

Woensdag 13 juni jongstleden werd voor de tweede keer de nationale voorleesdag door Stichting Lezen & Schrijven Bonaire georganiseerd. En dit was, net als vorig jaar, een enorm succes! Bonaire voorleesdag 2018 was wederom een groot succes!!

Alle voorlezers, kinderen en scholen die we tijdens en na de voorleesdag spraken waren razend enthousiast. De meeste voorlezers hebben ook al aangegeven graag weer deel te nemen aan de volgende voorleesdag en wellicht ook vaker te willen voorlezen op de
scholen / kinderdagverblijven.Bonaire voorleesdag 2018 was wederom een groot succes!!

1200

Er is voorgelezen in bijna 100 groepen van basisscholen en kinderdagverblijven. In totaal hadden zo’n 110 mensen zich opgegeven om te gaan voorlezen. Vele bedrijven op het eiland deden mee, zoals WEB, MCB, STINAPA, FORMA, RCN, Cargill, Centrum Jeugd & Gezin, Van EPS Kunneman. Maar ook de politie en Curvin George, onze waarnemend gezaghebber, hebben voorgelezen.
We kunnen dus eigenlijk wel stellen dat ook dit jaar weer heel Bonaire mee deed aan deze voorleesdag!! Bonaire voorleesdag 2018 was wederom een groot succes!!

Wij willen alle voorlezers, bedrijven, scholen en kinderdagverblijven enorm bedanken voor het deelnemen aan de voorleesdag. Dankzij jullie is de voorleesdag een groot succes geworden! En hopelijk hebben we hierdoor vele ouders, leerkrachten en leidsters
gestimuleerd om regelmatig voor te gaan lezen aan hun kinderen.
Ook volgend jaar zal de voorleesdag weer plaatsvinden. De datum hiervoor is momenteel nog niet bekend, maar zal zo spoedig mogelijk bekend gemaakt worden. Bonaire voorleesdag 2018 was wederom een groot succes!!

Verder willen we WEB, MCB & CARGILL nogmaals enorm bedanken voor het sponsoren van deze voorleesdag! Zonder deze financiele steun was dit project niet mogelijk geweest. Bonaire voorleesdag 2018 was wederom een groot succes!!

Geschreven door: Linda Maas
Stichting Lezen & Schrijven Bonaire

1200
Deel dit artikel