Bonaire

American Airlines voegt extra vluchten toe aan winterseizoen


Te midden van de voorbereidingen voor de inaugurele directe Miami vlucht van American Airlines op 9 juni om 15.30 uur heeft American Airlines laten weten dat ze extra vluchten zullen toevoegen in het winterseizoen 15 december tot en met 30 maart 2019. De extra vluchten zijn op maandag, woensdag en vrijdag als aanvulling op de zaterdagvlucht die wordt uitgevoerd door een Airbus 319 met 128 zitplaatsen. American Airlines vertrekt vanaf Bonaire om 17.05 en komt aan in Miami om 19.15 lokale tijd

De vluchten zijn op 2 juni 2018 in het systeem geladen en zijn al te boeken. Na maart en in de toekomst is het de intentie van American Airlines om het hele jaar door met deze vluchten door te gaan. Er was geen extra garantie vereist om deze vluchten te beveiligen. De extra vluchten vertegenwoordigen een extra zitcapaciteit van meer dan 5700 zitplaatsen naar Bonaire tijdens het winterseizoen 2018/2019.

TCB vraagt ​​ook dat onze accommodaties op Bonaire American Airlines actief blijft promoten

 

 

Deel dit artikel

Rocargo

Rocargo

Rocargo

Rocargo