Bonaire

Spetterend optreden van lokale band Fenty Music in de Islander

Spetterend optreden van lokale band Fenty Music in de Islander

Door onze event verslaggeefster Monalisa Domacassé

Afgelopen zaterdag 1 juni jl. heeft in Islander een muziekale presentatie van de lokale band Fenty Music plaats gevonden.
Na een aantal jaren van muziek maken bestaat Fenty Music momenteel uit 13 leden.Spetterend optreden van lokale band Fenty Music in de Islander

Het plezier om met elkaar liedjes te maken, deze goed te spelen en zelf op te nemen hebben hierbij altijd voorop gestaan. De band heeft inmiddels meer dan genoeg eigen liedjes voor een volwaardig optreden en treden de laatste tijd dan ook geregeld op.

Aan het einde van de avond heeft de Curaçaose artiest Clifton End zich bij de band gevoegd. Opvallend was de dynamiek en eigenzinnigheid van de band samen met de artiest die tijdens het live spelen zeer goed tot hun recht is gekomen.Spetterend optreden van lokale band Fenty Music in de Islander

De kwaliteit van de muziek was hoog en het publiek mocht een zeer vermakelijke optreden bijwonen. Het resultaat is er een waar Fenty Music zeer trots op kan zijn.Spetterend optreden van lokale band Fenty Music in de Islander

Deel dit artikel