Nieuws van Bonaire

Aanpassing brandstofprijzen met ingang van 01 juni 2018

Kralendijk – In verband met wijzigingen in de olieprijzen op de internationale markt past het Bonairiaanse eilandsbestuur de prijzen van brandstofproducten aan. De volgende wijzigingen in de brandstofprijzen zullen per 1 juni 2018 van kracht zijn.
Het Bonairiaanse eilandsbestuur deelt mee dat de aanpassing van de prijzen ingaande 1 juni 2018 in een prijsverlaging voor grote gasflessen en kleine gasflessen en een prijsverhoging voor benzine , kerosine en diesel.
De prijsverlaging voor grote gasflessen (100 lbs) 1.57 dollar en kleine gasflessen (20 lbs) 0.22 dollar. Benzine stijgt met 3.70 dollarcent , voor kerosine 4.70 dollarcent en diesel blijft bijna hetzelfde vergelijk met de maand mei.
De volgende aanpassing van de brandstofprijzen is in juli 2018.
Hieronder volgt een lijst van alle prijzen van brandstofproducten zoals vastgesteld door het Bonairiaanse eilandsbestuur en die per 30 mei 2018 van kracht zullen zijn voor wat betreft de groothandel en per 1 juni 2018 voor wat betreft verkoop bij de benzinepomp.
Deel dit artikel

Rocargo

Rocargo

Rocargo

Rocargo