Nieuws van Bonaire

Stemmen mogelijk op Facebook voor Miss Tourism Internet Bonaire 2018

Kralendijk (15 mei 2018) – Tourism Corporation Bonaire (TCB) heeft een Facebook-pagina gelanceerd ‘Miss Tourism Bonaire’ waar iedereen op Miss Tourism Internet Bonaire 2018 kunnen stemmen het is gerelateerd aan de verkiezing van Miss Tourism Bonaire.
U kunt de foto van de deelnemers liken voor de Miss Internet Bonaire 2018. De foto heeft informatie van de deelnemers. U moet de officiële foto van de deelnemer liken, niet een foto die werd gedeeld. De namen van de deelnemers zijn:

1200

1) Giorliana Veld, 2) Carolin Coffie, 3) Supharmy Janga, 4) Marionelis Serberie.

Stemmen eindigt op vrijdag 1 juni 2018 en zaterdag 2 juni 2018 zullen we de winnaar van Miss Internet Bonaire 2018 aankondigen tijdens de verkiezing van Miss Tourism Bonaire 2018, die zal plaatsvinden in het Courtyard by Marriott om 20:30 uur.

Kaartjes zijn beschikbaar voor $25 en kunnen worden gekocht bij TCB of bij de deelnemers, als kaartjes nog verkrijgbaar zijn, zullen ze verkocht worden op het evenement voor $30. Kaartjes zijn beperkt. De show zal een galashow zijn met het thema: ‘Bonaire Blue Destination Fantasy’.

Deel dit artikel