Bonaire

Wilhelminapark twee minuten stil tijdens dodenherdenking

Wilhelminapark twee minuten stil tijdens dodenherdenking

Voor het Wilhelminapark in Bonaire is de Nationale Dodenherdenking gehouden. Iets na negen uur legden de gezaghebber en de eilandsecretaris een krans bij het Nationaal Monument, waarna twee minuten stilte in acht werden genomen. Wilhelminapark twee minuten stil tijdens dodenherdenking

Nadat het Wilhelmus en het Bonairiaanse volkslied hadden geklonken, droegen leerlingen van groep 7 van de Aquamarin school een gedicht voor. Hierna hielden Dominee Gerard can der Klis, Gezaghebber Edison Rijna en Waarnemend Rijksvertegenwoordiger, Dhr. Jan Helmond, een toespraak.

Wilhelminapark twee minuten stil tijdens dodenherdenking

De herdenking werd afgesloten met een kranslegging door o.a de Veteranen Vereniging Bonaire, de Koninklijke Marechaussee, de Rijksvertegenwoordiger en het politiekorps. Wilhelminapark twee minuten stil tijdens dodenherdenking Wilhelminapark twee minuten stil tijdens dodenherdenking Wilhelminapark twee minuten stil tijdens dodenherdenking

 

Deel dit artikel

Rocargo

Rocargo

Rocargo

Rocargo