Nieuws van Bonaire

Bonaire ontvangt touroperators uit Duitsland en Nederland

Bonaire ontvangt touroperators uit Duitsland en Nederland

Kralendijk – Van 15 tot 19 april hebben vier touroperators uit Duitsland en Nederland op een kennismakingsreis een bezoek gebracht aan Bonaire. Het doel van de reis was om aan de operators te tonen wat Bonaire te bieden heeft aan producten en accommodaties.

Met de opgedane kennis kunnen zij Bonaire aanbevelen als een top-Caribische vakantiebestemming. Het was een goede kans om Bonaire te presenteren aan deze top-reisagenten. Ook kregen de agenten een tour over het Noordelijke en Zuidelijke deel van het eiland.

TCB ontving ook bezoek van Der-Touristik, één van de grootste touroperators in Duitsland.
De vertegenwoordiger bezocht Bonaire om de accommodaties en producten en activiteiten te bekijken. Dit omvatte enkele inspecties ter plaatse. Ook hij genoot van een rondreis door het noordelijke en zuidelijke deel van het eiland, georganiseerd door Tropical Travel Bonaire.

Der-Touristik ziet veel potentieel in Bonaire en ambieert een toename van de omzet naar ons eiland.
Inter-eilandverbindingen zijn nodig in de vorm van een code-share-overeenkomst met het oog op de aankomende Condor-vlucht naar Curaçao vanuit Berlijn. Dit is iets dat TCB verder zal bespreken met zijn regionale luchtvaartpartners. TCB zal ook de marketingmogelijkheden van Der Touristik beoordelen met het oog op zijn invloedrijke en brede platform binnen de Duitse markt.

Tourism Corporation Bonaire bedankt ieder die heeft bijgedragen om deze kennismakingsreis succesvol te maken. Een speciale dank gaat uit naar Tropical Travel, Epic Tours, Avis Bonaire, La Cantina, Brass Boer, Sebastian, It Rain Fishes, Eden Beach, Beach Hut, Boudoir Bonaire, Blue Bay Bonaire, Island Hotel, Courtyard by Marriott Bonaire en Posada Para Mira.

Deel dit artikel