Nieuws van Bonaire

6 mei boekenmarkt en adoptie festival bij Dierenasiel Bonaire

Zondag 6 mei organiseert Dierenasiel Bonaire van 10:00 tot 14:00 een boekenmarkt èn adoptie festival.

Tafels volgeladen met enorm veel boeken, geordend op genre en taal, van bijzondere oude exemplaren tot de nieuwste uitgaven. Thrillers, kinderboeken, romans, kijk- en informatieve boeken voor slechts $ 1 per stuk, 6 boeken voor $ 5 en 12 voor $ 10! 

Kom gezellig snuffelen, ontmoet vrienden en bekenden, neem een drankje voor het goede doel en vul een tas met geweldige boeken voor een mooi prijsje.

Deze keer naast de boekenmarkt ook een adoptie festival! Het asiel geeft 6 mei speciale korting op alle adopties, dus was u al aan het overwegen om (nog) een hond of kat te adopteren dan is het adoptie festival de kans! Maak kennis met onze grote en kleine asielbewoners en vind misschien wel een maatje voor het leven!

Personeel en vrijwilligers staan klaar om informatie en deskundig advies te geven en leggen het adoptieproces uit, als er een match is, wordt de hond of kat voorbereid en kan het op afspraak opgehaald worden. Alle onze dieren zijn gevaccineerd, ontwormd en worden gechipt en gesteriliseerd of gecastreerd.

De boekenmarkt zorgt voor broodnodige inkomsten voor het asiel en natuurlijk hopen we dat een aantal asiel bewoners tijdens deze gezellige dag een gouden mandje vindt!

Mis het niet! Zondag 6 mei van 10:00 tot 14:00, Kaminda Lagoen 26

 

Voor meer info: animalshelterbonaire@gmail.com

Deel dit artikel

Rocargo

Rocargo

Rocargo

Rocargo