Nieuws van Bonaire

Geslaagde Culturele Dag op het MBO Bonaire

Geslaagde Culturele Dag op het MBO Bonaire

Op woensdag 25 april hebben studenten van het MBO Bonaire de tweede editie van de Culturele Dag gevierd. Deze dag stond volledig in het teken van de Bonairiaanse cultuur.

Dit is de tweede keer dat de Culturele Dag plaatsvond en de eerste keer dat de organisatie in handen was van studenten. Het organiseren van deze feestelijke dag was een opdracht voor examenkandidaten van de opleiding tot Onderwijsassistent. De studenten zijn erin geslaagd een mooie en gevarieerde ochtend te organiseren.

In groepjes hebben studenten vier workshops gevolgd die allemaal wat te maken hadden met de cultuur van Bonaire. Zo waren er workshops Bonairiaanse dans, verhalen vertellen, Bonairiaans eten, natuurlijke geneesmiddelen en hoofddoek binden. Het programma werd verzorgd door Bonairianen van jong tot oud die vol enthousiasme vertelden over hun eiland en cultuur. De dag werd afgesloten met een echte Bonairiaanse maaltijd en een Light Fruit Punch. Geslaagde Culturele Dag op het MBO Bonaire

Deel dit artikel