Nieuws van Bonaire

Erik Conover komt samenwerken met o.a. Caesar Finies

Komende week is Erik Conover terug op Bonaire om het eiland te promoten op social media. Eric is een social media influencer uit New York en heeft tijdens zijn vorige bezoek gezorgd voor een video die inmiddels duizenden mensen heeft laten kennis maken met Bonaire.

Deze keer zal Erik in samenwerking met TCB meelopen tijdens de optocht op Dia di Rincon en zal hij surflessen krijgen van onze eigen social media influencer Caesar Finies. Caesar is inmiddels aardig op weg om Bonaire een gezicht te geven en het eiland te promoten bij de jongere generatie reizigers.

Je kunt Caesar volgen via Instagram: instagram.com/caesarfinies en Eric Conovon op: instagram.com/erikconover

Deel dit artikel

Rocargo

Rocargo

Rocargo

Rocargo