Nieuws van Bonaire

Gezaghebber Edison Rijna trots op jongens en meisjes van film “Ezjel”

Kralendijk – Kolegio Strea Briante is met de korte film ‘Ezjel’ winnaar geworden van de eerste ‘Unicef Child Rights Film Festival Caribbean’. Bij de première van de eerste ‘Unicef Child Rights Film Festival Caribbean’ op Bonaire heeft gezaghebber Edison Rijna de kinderen beloofd dat hij persoonlijk de winnende school zal bezoeken om de film te zien en op popcorn te trakteren.

Woensdagochtend maakte de gezaghebber zijn opwachting bij de Kolegio Strea Briante om de kinderen en hun juffen te feliciteren met het geweldige succes van de film ‘Ezjel’ en zoals beloofd hebben de jongens en meisjes samen met de gezaghebber naar de film gekeken onder het genot van popcorn en lekkere sapjes. Alle leerlingen die meegedaan hebben met de film kregen een cadeautje uit handen van gezaghebber Edison Rijna.     

Deel dit artikel

Rocargo

Rocargo

Rocargo

Rocargo