Bonaire

Coral Paradise op Bonaire is het op een na beste kleine hotel in de Cariben

Coral Paradise op Bonaire is het op een na beste kleine hotel in de Cariben

Coral Paradise op Bonaire is het op een na beste kleine hotel in de Cariben | Foto CPR

Door René Zwart©

Oranjestad – Het Bucuti & Tara Beach Resort op Aruba is door de bezoekers van ‘s werelds populairste reizenwebsite Tripadvisor uitgeroepen tot het meest romantische hotel in het Caribisch gebied.

In de categorie ‘beste service’ is Bucuti terug te vinden op plaats 3. Op de lijst van beste hotels in de regio staat het resort – met een vijfde plek – eveneens hoog genoteerd. Bucuti is de enige accommodatie in het Caribische deel van het Koninkrijk die de top-25 van beste hotels heeft gehaald.

In andere categorieën zijn Curaçao, Bonaire, Sint Maarten en Saba wel vertegenwoordigd. Coral Paradise Resort op Bonaire is de nummer 2 bij de beste kleine hotels en de nummer 14 bij de meest romantische hotels, overigens met een opvallend hoge waardering van zijn gasten. 95% beoordeelt Coral Paradise als ‘uitstekend’. Even opmerkelijk: waar vrijwel elk hotel wel 1 of 2% ‘vreselijk’ scoort houdt het resort in Kralendijk het op 0%. Manchebo Beach Resort op Aruba prijkt in deze categorie op de 21ste plaats.

Boase Luxury Resort op Curaçao is in drie categorieën terug te vinden in de top-25: plaats 10 voor de beste service, 15 voor luxe en 18 in de lijst beste kleine hotels. Bij beste service heeft de Boardwalk op Aruba zich op een 11e plaats genesteld. In de categorie beste kwaliteit/prijsverhouding staan Costa Linda (5) op Aruba en Divi Little Bay (9) op Sint Maarten in de toptien. Queens Gardens op Saba is 12e in de categorie beste kleine hotels en scoort een 21e plek voor beste service.

Deel dit artikel