Bonaire

Jafet Vlijt, beste voetballer van ‘Soccer Academy’

Jafet Vlijt, beste voetballer van ‘Soccer Academy’

Afgelopen week hebben een totaal van 110 kinderen tussen de 7 en 19 jaar meegedaan aan een voetbalclinic op Bonaire. Dit toernooi werd georganiseerd door Jermaine Windster, eigenaar van“Anything is Possible Soccer Academy.” Hierbij is een internationale hoofdcoach, Curtis Gilbert en een scout van de Nederlandse voetbalclub Ajax, Andre Gorel uitgenodigd.

Het doel van deze week was om lokale jongeren de kans te geven om hun talenten te laten zien. Gedurende de week, heeft Andre Gorel een totaal van 18 jongeren uitgekozen die technisch heel sterk waren. Van deze 18 jongeren werden er 11 gekozen om in Europa aan een toernooi mee te gaan doen.

Rocargo
Jafet Vlijt, beste voetballer van ‘Soccer Academy’

Van de 11 gekozen jongeren, was Jafet Vlijt de beste voetballer. In overleg met de ouders zal hij in mei al mee kunnen doen met een professioneel toernooi in Duitsland. Naast Jafet Vlijt zijn de volgende 10 jonge voetballers gekozen: Curt Ihwaites, Kayden Mercera, Daven de Palm, Rayderick Koolman, Georgino Ascencion, Ayrton Cicilia, Franson Melaan, Kahlil Rier, Keidy Con en Rendrick Martis

“Anything is Possible Soccer Academy” is een voetbalacademie die als doel heeft om lokale jongeren zodanig te vormen tot gediscipineerd professioneel voetballers. Jermaine Windster, directeur van ATIP, heeft een partnership gesloten met de Barcelona voetbalschool in Nederland.

In Mei zal ATIP een nieuwe ronde van het geslaagde voetbalkamp houden. Jafet Vlijt, beste voetballer van ‘Soccer Academy’

Deel dit artikel