Bonaire

Carifta 2018 – Zwemdag 4: wat een mooie afsluiting van dit zwemtoernooi!

Carifta 2018 - Zwemdag 4: wat een mooie afsluiting van dit zwemtoernooi!

Op de laatste zwemdag begon Marcel Spruit met de 400m vrije slag. Hij zwom een zeer sterke en constante race, wat hem een verbetering van zijn persoonlijk record opleverde van maar liefst 8,5 seconden. Daarna zwommen zowel Chenice Bergman als Marcel Spruit de 100m schoolslag. Beiden verbeterden hun tijd met 2 seconden. Ze kunnen allebei terugkijken op een succesvol toernooi met mooie prestaties.

De Carifta is een prestigieus zwemkampioenschap in het Caribisch gebied met deelname van 25 verschillende landen, waaronder dit jaar Bonaire. De Carifta vindt plaats van 31 maart t/m 3 april 2018 in Kingston, Jamaica.

Carifta 2018 was een geweldige ervaring voor onze Bonaireaanse zwemmers. Ze kijken uit naar Carifta 2019 en zijn bereid nog harder te trainen en sneller te zwemmen!

Veel dank aan Fundashon Wega di Number en Indebon voor hun financiële ondersteuning en alle familie en vrienden voor het volgen van het team via de livestream!

Deel dit artikel

Rocargo

Rocargo

Rocargo

Rocargo