Bonaire

Carifta 2018 – Zwemdag 3: vandaag is 13 het geluksgetal!

Carifta 2018 - Zwemdag 3: vandaag is 13 het geluksgetal!

De Carifta is een prestigieus zwemkampioenschap in het Caribisch gebied met deelname van 25 verschillende landen, waaronder dit jaar Bonaire. De Carifta vindt plaats van 31 maart t/m 3 april 2018 in Kingston, Jamaica.

Vandaag kwamen Chenice Bergman en Marcel Spruit beiden uit op hun favoriete afstand de 50m schoolslag. Allebei verbeterden ze hun persoonlijk record in het 50m bad. Marcel zwom 2,5 seconden van zijn tijd af en Chenice maar liefst 3 seconden. Met deze fantastische tijden eindigden ze beiden op een 13e plaats. Bij Marcel deden 20 zwemmers mee en bij Chenice kwamen 22 zwemsters aan de start. Super prestatie!

Veel dank aan Fundashon Wega di Number en Indebon voor hun financiële ondersteuning en ook individuele sponsors om deze deelname mogelijk te maken!

Deel dit artikel