Bonaire

43 jongens en meisjes nemen deel aan open atletiek dag

Kralendijk – Afgelopen vrijdag heeft de Indebon samen met SV Athene een open atletiek dag gehouden in het Stadion van Playa voor jongens en meisjes van 7 tot 15 jaar. 43 kinderen hebben hieraan meegedaan, waarvan 23 jongens en 20 meisjes. De activiteiten waren onderverdeeld in drie leeftijdscategorieën. Voor de categorie 7, 8 en 9-jarigen bestonden de activiteiten uit hardlopen op een korte baan van 60 meter, bal gooien en hardlopen op een lange baan van 400 meter.

In de categorie 10, 11 en 12 jaar waren de activiteiten hardlopen op een korte baan van 80 meter, verspringen en hardlopen op een lange baan van 400 meter. De jongeren van 13, 14 en 15 jaar konden hardlopen op een korte baan van 80 meter,verspringen en hardlopen op een lange baan van 400 meter.

Volgens Arviena Vis, sportleider bij de Indebon, was het een succesvolle dag gezien het aantal jongens en meisjes die meegedaan hebben. Arviena Vis deed alvast een oproep aan ouders en kinderen om zich gereed te houden voor de komende open dagen op 20 april en 25 mei 2018 in het Stadion van Playa. 

Deel dit artikel

Rocargo

Rocargo

Rocargo

Rocargo