Nieuws van Bonaire

Curaçaos hotel werft klussers via marktplaats

Curaçaos hotel  werft klussers  via marktplaats

Den Haag – Een hotel op Curaçao zoekt via de Nederlandse vraag- en aanbod website Marktplaats.nl installateurs. 

,,Op 8 daken van ons hotel zullen wij in juni dit jaar 11 zonnecollectoren plaatsen + 10 buffertanks. Voor de installatie daarvan zoeken wij 2 handige installateurs die bereid zijn naar Curaçao te komen. Het is belangrijk dat er netjes en efficiënt gewerkt wordt om de overlast (geluid en wateronderbreking) voor onze gasten tot een minimum te beperken”, aldus de oproep die sinds zaterdag op de site staat.
,,Dit is wellicht een leuke klus voor gepensioneerde installateurs? Vrouwen mee, op vakantie? Vergoeding in overleg.” Het betreffende hotel maakt zichzelf verder niet bekend. Of het een vergunning heeft om werklui in te vliegen blijft onvermeld.

Rocargo
Deel dit artikel