Bonaire

Bonaire vertegenwoordigd op de ‘Seatrade Convention’

Kralendijk  – Dit jaar werd de Seatrade Convention gehouden in Ft Lauderdale. Bonaire werd vertegenwoordigd door Maurice Adriaens, General Manager van Toursim Corporation Bonaire en Xenah Cicilia, Cruise operations coordinator voor TCB. De delegatie heeft verschillende vergaderingen bijgewoond met cruise executives om het product Bonaire te bespreken. Deze ontmoetingen waren zeer productief, gelet op het feit dat de meeste van hun opmerking overwegend positief waren. Wij hebben in alle aspecten goed gescoord bij de Royal Caribbean cruisemaatschappij. Er zijn een aantal aspecten waar wij aandacht aan moeten besteden, zoals meer variaties in tours en activiteiten. De cruisemaatschappijen hebben te kennen gegeven meer activiteiten op het water te wensen voor hun klanten en meer stranden toe te voegen met faciliteiten om meer toeristen te ontvangen en congestie te voorkomen.

Gelet op de meest recente groei van onze cruisebezoekers, moet Bonaire beginnen te focussen op het product Bonaire. TCB heeft hard gewerkt om deze groei in bezoekende cruiseschepen te bewerkstelligen, maar wij moeten wel onze bezoekers ook kunnen accommoderen. Wij willen dat ze meer uitgeven en terugkeren. Wij willen dit alles bereiken terwijl wij toch onze natuur blijven beschermen. Het is zeer belangrijk dat wij hun de ultieme eilandervaring bieden, echter zonder dat wij onze natuur in gevaar te brengen om zo te verzekeren dat wij in staat zullen zijn om door te gaan met het bieden van Bonaire als authentiek product.

In 2019 zal Bonaire het grootste aantal cruisebezoekers ooit ontvangen. Wij moeten voorbereid zijn om al onze bezoekers de best mogelijke ervaring te bieden. TCB blijft werken aan het ontwikkelen van het product Bonaire

Deel dit artikel