Bonaire

OCAN In actie tegen sociaal isolement Caribische senioren

OCAN In actie tegen  sociaal isolement  Caribische senioren

Rotterdam – Relatief veel Caribische ouderen in Nederland leven in eenzaamheid. De organisatie Amor i Alegria en de stichting OCAN hebben de handen ineen geslagen om aandacht te vragen voor dit maatschappelijk probleem.

In het kader van de gemeenteraadverkiezingen (21 maart) houden zij op 16 maart in Rotterdam een informatiebijeenkomst voor Caribische senioren over de thema’s, armoede, sociaal isolement, eenzaamheid en stemrecht. Doelstelling van de bijeenkomst is om de sociale participatie van Caribische senioren in Rotterdam te vergroten en te versterken en hen handvatten aan te reiken om hun sociale isolement te doorbreken.

De toegang is gratis, maar het aantal plaats is beperkt dus aanmelding (via: info@ocan.bl) wordt aangeraden. Het volledige programma is te vinden op de Facebookpagina van OCAN.

Deel dit artikel

Rocargo

Rocargo

Rocargo

Rocargo