Bonaire

Posada Para Mira ontvangt auditrapport energie uit handen van TCB

Kralendijk  – In het kader van haar inspanningen om van Bonaire een echte Blauwe Bestemming te maken, promoveert Tourism Corporation Bonaire (TCB) het efficiënt gebruik van energie en water en het gebruik van duurzame energie. In het kader van deze inspanningen heeft TCB een energie-expert uitgenodigd naar Bonaire om een audit te doen van bedrijven die open staan voor veranderingen in hun energiegebruik. Bedrijven die mee hebben gedaan aan deze audit waren TELBO, BIA, SELIBON, Posada Para Mira, Bellafonte, Eden Beach Resort, Rum runners en Sorobon Beach Resort.

Posada Para Mira in Rincon was ook zeer geïnteresseerd om erachter te komen hoe zij nog efficiënter kon zijn in haar energie- en waterverbruik. Laatste week heeft TCB uiteindelijk het eindverslag van de audit overhandigd aan Julianka Clarenda van Posada Para Mira. Na ontvangst maakte Julianka kenbaar hoe belangrijk het is als stakeholders om samen te werken om Bonaire te ontwikkelen in een Blauwe Bestemming en dat Posada Para Mira zeker haar steentje daaraan zal bijdragen door de suggesties uit de audit uit te voeren. De General Manager van TCB, Maurice Adriaens, sprak zijn dankbaarheid voor de medewerking die werd ontvangen en zei te hopen dat veel meer stakeholders hun energie- en waterverbruik zullen heroverwegen om dit zo efficiënt mogelijk te maken en een Blauwe Bestemmingspartner te worden.

Deel dit artikel

Rocargo

Rocargo

Rocargo

Rocargo