Bonaire

Beach Tennis Bonaire & Bon Bida Bonaire: samen sportief en gezond!

Vanuit hun passie voor de sport in het algemeen, en beach tennis in het bijzonder, heeft Gezondheidscentrum Bon Bida Bonaire zich vanaf heden als ‘Advanced’ sponsor verbonden aan Beach Tennis Bonaire (BTB).

Beach Tennis Bonaire heeft als doel om door middel van sport een bijdrage te leveren aan het verbeteren van het sociaal klimaat, de gezondheid en de onderlinge binding van de inwoners. BTB geeft invulling aan haar ambitie door de sport gratis beschikbaar te stellen voor inwoners en toeristen. Er liggen 4 permanente velden bij Coco Beach en aan de bar kunnen mensen gratis rackets en ballen lenen. Daarnaast organiseert BTB maandelijks een of meerdere evenementen zoals toernooien, competities en trainingen.

Mede dankzij de bijdrage van Bon Bida Bonaire kan BTB ook in 2018 deze geweldige sport op Bonaire blijven aanbieden en tegelijkertijd de noodzakelijke doorontwikkeling realiseren.

BTB is trots dat zij Gezondheidscentrum Bon Bida Bonaire aan haar sponsorfamilie mag toevoegen.

Op de foto: Erik Rusman, Kelly Mettes, Wouter de Nijs, Robert Smaal, Sam Hassan, Juul Heijne

Deel dit artikel

Rocargo

Rocargo

Rocargo

Rocargo