Bonaire

Boeken directe vluchten Miami Bonaire met American Airlines mogelijk

Kralendijk (22 februari 2018) – Tourism Corporation Bonaire (TCB) maakt bekend dat het nu mogelijk is om te reserveren voor de directe vluchten naar Miami, Florida. American Airlines start haar dienstverlening op zaterdag 9 juni 2018.

De nieuwe dienstverlening houdt in, een directe wekelijks vliegverbinding op zaterdag naar Miami. De vlucht vertrekt om 16:05 uur en komt om 19:15 uur aan in Miami. De retourvlucht vertrekt om 12:05 uur uit Miami en komt in Bonaire aan om 15:13 uur.

American Airlines maakt voor deze vluchten gebruik van een Airbus 319 die een stoelencapaciteit van 128 stoelen heeft. Bovendien is het ook mogelijk om in Miami aansluiting te maken op vluchten naar andere steden, zoals Chicago, Washington D.C., Boston, New York en Charlotte.

Thans is het mogelijk om te reserveren. Dat kan via www.aa.com of via een reisagent naar keuze.

Rocargo
Deel dit artikel

Rocargo

Rocargo

Rocargo

Rocargo