Geen categorie

Moving Forward voor jouw ontwikkeling |Advertorial

Moving Forward is een Training & Coaching Agency opgericht door Aishel Granviel. Het bedrijf is gevestigd op Bonaire en richt zich op persoonlijke- en carrièreontwikkeling. Het doel van Moving Forward is om kennis, vaardigheden en de juiste houding te ontwikkelen van de kandidaten.

De kandidaten van Moving Forward kunnen na coaching, training of re-integratie hun kwaliteiten optimaal benutten op zowel persoonlijk als professioneel vlak. Moving Forward biedt een uitgebreid aanbod van trainingen, coaching en seminars die gericht zijn op positieve ontwikkeling en resultaten.

Aishel Granviel

Moving Forward, is gevestigd op Bonaire en richt zich op persoonlijke en carrièreontwikkeling. Oprichtster Aishel Granviel is geboren en getogen op Curaçao. In 1985 vertrok ze naar Nederland met maar één doel voor ogen: een betere toekomst voor haar en haar dochter. Vastberaden om haar doel te bereiken werkte zij overdag en studeerde in de avond. Gedurende haar tijd in Nederland heeft zij ervaring opgedaan in verschillende bedrijven zoals; het UWV, PostNL en KPN. Na 20 jaar in Nederland te hebben gewoond verhuisde Aishel terug naar Curaçao.

Aishel startte ruim 10 jaar geleden met Moving Forward op Curaçao. Het doel van haar onderneming is om de kloof tussen de arbeidsmarkt en “minder bemiddelde” te verkleinen. Vanuit haar werkverleden en persoonlijke proces in Nederland heeft zij de juiste handvatten en competenties geleerd om van Moving Forward een groot succes te maken.

Op Curacao, maar ook op Bonaire heeft Moving Forward al veel mensen geholpen hun ware potentie optimaal te benutten en in te zetten. Aishel had met regelmaat ook opdrachten op Bonaire, zodoende kwam ze vaak op het eiland. Bonaire beviel Aishel erg goed en zij waagde dan ook twee jaar geleden de stap om naar Bonaire te komen en haar onderneming vanaf Bonaire voort te zetten. De diensten van Aishel zijn beschikbaar op Curaçao, Bonaire en Aruba.

Mensen die met Aishel hebben gewerkt omschrijven haar als loyaal, integer en gepassioneerd, waarbij de mens centraal staat. Door haar constante zoektocht naar nieuwe methodieken hoopt zij anderen te inspireren en motiveren met haar persoonlijke ervaringen. “Als ik het kan, kan iedereen het.” Aishel gelooft dat iedereen met de juiste begeleiding zijn / haar plaats kan vinden in de maatschappij.

Moving Forward Aishel

Aanbod

Moving Forward biedt verschillende diensten die elk op hun eigen manier jou kunnen ondersteunen, zodat jij het beste uit jezelf en je carrière kunt halen. Het bedrijf is NOLOC & LVV gecertificeerd, dat betekend dat Moving Forward voldoet aan de Nederlandse standaard van Loopbaan professionals en gecertificeerd vertrouwenspersoon is.

Coaching

Voel je je overweldigd door de vele keuzes in het leven? Zoek je naar manieren om jouw doelen te bereiken en voluit te gaan voor je ware potentieel? Moving Forward biedt jou ondersteuning met diverse coaching programma’s. Laat je begeleiden in het ontdekken van je talenten en het vinden van oplossingen voor eventuele obstakels. Kies uit één van de drie programma’s of combineer ze voor een nog grotere impact.

Training

Verhoog jouw presentatie- en communicatievaardigheden en laat jouw team naar nieuwe hoogten stijgen met de trainingen van Moving Forward. De professionals bieden praktijkgerichte theorie om de effectiviteit van de kandidaten te verbeteren. Ontdek het uitgebreide aanbod en maak de stap naar succes.

Re-integratie

Duurzaam, energiek en met plezier werken in een positie en milieu die bij je past zijn fundament bij
re-integratie. Mensen aan het werk helpen is de specialiteit van Aishel en haar team. De coaches streven ernaar om je te inspireren en motiveren; om het gevoel aan te wakkeren dat er een plek voor je is op de arbeidsmarkt en ook jij een leuke baan kunt vinden. Moving Forward kiest daarom voor een dynamische en persoonlijke aanpak. Het zoeken naar een nieuwe baan is tenslotte een persoonlijk proces.
Lees er alles over op de website van Moving Forward. Schroom niet om contact op te nemen, Moving Forward staat klaar om jou te helpen.

Assessment

Het erkennen van de door jouw verworven competenties, kunnen je op weg helpen naar die droombaan. De vaardigheden die je hebt opgedaan tijdens, werk, school en je persoonlijke ontwikkeling. Kun je laten vastleggen in een document, het zogenoemde “ervaringscertificaat” De EVC’s op het ervaringscertificaat kunnen je vrijstellingen geven als je een opleiding wil gaan volgen, dit scheelt niet alleen studietijd maar ook geld. Jouw EVC’s kunnen op verschillende manieren worden onderzocht en vastgelegd. Op de website vind je er alles over.

Moving Forward
Afbeelding ter illustratie © Canva

Contact

Moving Forward logo

+599 795 25 63

Opdrachtgevers

Een kleine greep uit tevreden opdrachtgevers van Moving Forward bv. Neem gerust contact op om de mogelijkheden voor jouw onderneming te bespreken.

Deel dit artikel

Rocargo

Rocargo

Rocargo

Rocargo