Bonaire

CN-Express ondervindt vertraging

De CN-Express, de rechtstreekse vliegverbinding tussen Bonaire, Sint Eustatius en Saba, ondervindt vertraging. Deze verbinding tussen de drie eilanden van Caribisch Nederland zou oorspronkelijk begin januari operationeel zijn.

 

De ministeries van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties (BZK) en Infrastructuur en Waterstaat (IenW) wilden samen met RCN een rechtstreekse verbinding tussen Bonaire en Sint Eustatius, en van Sint Eustatius naar Saba tot stand brengen. De vluchten zouden worden uitgevoerd door Winair. Hoewel er in eerste instantie een principe overeenkomst was tussen de partijen, bleek Winair uiteindelijk op de overeenkomst terug te komen waardoor het niet mogelijk werd om de luchtverbinding te realiseren. Vanuit de ministeries wordt er nu gekeken naar mogelijke andere oplossingen.

Deel dit artikel

Rocargo

Rocargo