Bonaire

8 accommodaties zijn nu officieel BONHATA Gecertificeerd Kleine Accommodatie

De Bonaire Hotel and Tourism Association kondigt met trots aan dat 8 accommodaties binnen BONHATA lidmaatschap nu officieel Gertificeerd Kleine Accommodatie zijn. Alle 8 hebben succesvol de audit van het ‘Small Accommodation Certification Program’ van BONHATA doorstaan.

Er zijn tot nu toe acht accommodaties binnen BONHATA lidmaatschap die aan het programma hebben meegedaan en BONHATA is blij te mogen concluderen dat deze accommodaties voldoen aan de eisen binnen de audit en nu officieel Gecertificeerd Kleine Accommodatie zijn. Felicitaties gaan uit naar:

  • All Seasons Apartments
  • Bamboo Bali Bonaire
  • Casa Calexico
  • Coral Paradise
  • Den Laman Condominiums
  • Kas Hamaka
  • La Pura Vista
  • Red Palm Village

De certificering van het programma biedt de accommodatie een officiële erkenning van de kwaliteit van het product en een betrouwbare garantie voor (potentiële) gasten over de algehele kwaliteit van de accommodatie. Het is van grote waarde voor een kleine accommodatie om zich te kunnen onderscheiden van andere kleine accommodaties zoals de ‘sharing economy’ verblijven.

Alle gecertificeerde accommodaties hebben een persoonlijk certificaat ontvangen die ze bij de ingang of frontdesk kunnen plaatsen. Verder kunnen gasten op de websites van I Love Bonaire en Tourism Corporation Bonaire zien welke accommodaties gecertificeerd zijn.

Als je meer wilt weten over dit programma en BONHATA, bezoek dan www.ilovebonaire.com/bonhata/small-accommodation-certification-program/ of neem contact op met het kantoor via info@bonhata.org / +599 717 5134.

1200
Deel dit artikel