Bonaire

STCB feliciteert nest adoptanten: 38 nesten zijn uitgekomen, 3987 baby schildpadden zijn gered!

 

Rocargo

Kralendijk, 18 december 2017 – Gedurende het afgelopen jaar hebben 29 bedrijven en individuen op Bonaire en in andere delen van de wereld Sea Turtle Conservation Bonaire (STCB) geholpen bij het redden van 3987 baby schildpadden middels het adopteren van 38 schildpadden nesten. STCB wil alle adoptanten graag bedanken, en hen feliciteren met deze fantastische uitkomst!

Het aantal lokale bedrijven dat deelneemt aan Adopt-A-Nest is sinds de start van Adopt-A-Nest in 2015 verviervoudigd. STCB’s Manager Mabel Nava: “We zijn ontzettend blij met de steun van lokale bedrijven! Het steunen van de geliefde zeeschildpadden van Bonaire door het adopteren van een nest, zorgt voor prominente zichtbaarheid. De adoptanten, die middels Adopt-A-Nest hun passie voor de unieke natuur van Bonaire tonen, worden in de schijnwerpers gezet via social media, persberichten, STCB’s website, en de Nest-O-Meter. Bovendien trekt Adopt-A-Nest ook de aandacht van buitenlandse bedrijven; de adoptanten van 2017 zijn niet alleen gevestigd op Bonaire, maar ook in de Verenigde Staten, Nederland, Duitsland en Zwitserland. Adopt-A-Nest biedt lokale bedrijven daarom niet alleen de mogelijkheid om hun zichtbaarheid te vergroten op Bonaire, maar ook in het buitenland.”

STCB hoopt dat het aantal lokale bedrijven dat deelneemt aan Adopt-A-Nest in 2018 blijft groeien. De organisatie nodigt u uit om uw bedrijf te linken aan de bescherming van de zeeschildpadden van Bonaire door deel te nemen aan Adopt-A-Nest 2018. Een nest adoptie kost USD 600, en biedt u de mogelijkheid uw zichtbaarheid te vergroten en tegelijkertijd te investeren in een duurzame toekomst voor de schilpadden van Bonaire.

 

Bedankt voor het steunen van STCB’s missie en het redden van 3987 baby schilpadden middels het adopteren van een nest in 2017: Blue Jay Holding Bonaire B.V., At Sea Restaurant Bonaire, Barbara & Angelique, Bee in Tune, ContourGlobal Bonaire, Cargill Salt Bonaire B.V., Maduro & Curiel’s Bank Bonaire N.V., Casa Presioso, Daniel & Christine Fisher, dNM Interim, Bonaire Office Systems B.V., Dive Friends Bonaire, VIP Diving, Bonaire Logistics, Go Dive Houten, Kitty Handschuh, Harbourtown Real Estate, American Consulting Group B.V., Great Adventures (Harbour Village Beach Club), Lac Bay Resort, Sunbelt Realty Bonaire, Tricia O’Malley, Michael Hutton, RE/MAX Paradise Homes, Administratiekantoor Brandaris B.V., Renee van Geel/Mentha Capital, Sandy Uyeda, Buts Technical Consultancy, and Hamlet Oasis Resort.

 

Voor meer informatie over Adopt-A-Nest 2018 kunt u mailen of bellen naar cepa@bonaireturtles.org / +599 717 2225.

Deel dit artikel

Rocargo

Rocargo

Rocargo

Rocargo