Bonaire

Kunstenaar Adi Figaroa bouwt levensgrote kerststal

Kralendijk – Vrijdagavond heeft waarnemend gezaghebber mw Evelina Betancourt-Anthony samen met gedeputeerde Hubert Martis het lint doorgeknipt bij de opening van de levensgrote kerststal van kunstenaar Adi Figaroa aan de Kaya Presioso 7 in Republiek.

Volgens Adi Figaroa werd hij voor het maken van de kerststal geïnspireerd door mw Jenny Rijna. Door haar levensgrote poppen is bij hem het idee geboren om een grote kerststal te maken. Waarnemend gezaghebber Evelina Betancourt-Anthony feliciteerde Adi Figaroa en zijn familie met dit mooie initiatief en deed een oproep aan alle inwoners van Bonaire maar in het bijzonder ook de scholen om naar de kerststal te komen kijken die het werk is van een Bonairiaan uit de wijk Nort’i Saliña. De kerststal is van 9 u. ‘s ochtends tot 10 u. ‘s avonds geopend en de entree is gratis.    

Deel dit artikel

Rocargo

Rocargo

Rocargo

Rocargo