Bonaire

Presentatie project studentenhotel op Bonaire

Kralendijk, Onlangs hebben de gedeputeerden James Kroon, Hubert Martis en Edsel Cecilia de presentatie bijgewoond van een project getiteld ‘THE STUDENT HOTEL BONAIRE’. Bores Schrama en Joris Dijkstra hebben zich na het doen van onderzoek gerealiseerd dat Bonaire behoefte heeft aan een Studentenhotel.

Het onderzoek heeft uitgewezen dat er veel studenten zijn die moeite hebben om aan een betaalbare woning of appartement te komen. Dit geldt vooral voor degenen die voor een kortere periode komen. Het Studentenhotel Bonaire zal betaalbare prijzen hanteren en er zal beveiliging zijn en ruimte voor jonge ondernemers. Alle kamers zijn gemeubileerde studio’s en zullen voor de duur van 12 maanden verhuurd worden zodat er steeds kamers beschikbaar zijn voor studenten die deze nodig hebben. 

Deel dit artikel

Rocargo

Rocargo

Rocargo

Rocargo