Bonaire

Bonaire bezoekt 3 amerikaanse Luchtvaartmaatschappijen

**United Airlines, Delta Air Lines en American Airlines verwelkomen Bonaire delegatie**

Dhr Maurice Adriaens, directeur van Tourism Corporation Bonaire heeft samen met mevr. Candice Adams Kimmel, vertegenwoordiger voor Tourism Corporation Bonaire Noord-Amerika in de eersre week van november drie Amerikaanse luchtvaartmaatschappijen bezocht. Dit waren United Airlines, Delta Airlines en American Airlines.

Het doel van de reis was om Bonaire’s prestaties met het huidige niveau van de dienstverlening van onze oorspronkelijke gateway steden en belangrijkste stroom markten te herzien. Tevens ook om te bepalen wat de mogelijkheden zijn om toekomstige dienst en/of capaciteit aan te passen op basis van de nieuwe hotel kamer inventaris die online komt in 2018.”

“We waren blij met de reacties van alle luchtvaartmaatschappijen,” aldus Maurice Adriaens, directeur van Tourism Corporation Bonaire. “Delta Air Lines en United Airlines waren beiden zeer blij met Bonaire’s prestaties en hebben gepleegd om continu naar mogelijkheden te kijken om de grootte van de vliegtuigen op basis van vraag, met name over de komende vakantieperiodes aan te passen.

Bij American Airlines waren de discussies gecentreerd om een samenwerking tot stand te brengen. De maatschappij stelt dat wanneer de beslissing wordt genomen om een vliegtuig toe te voegen aan een specifieke route, de vlucht een succes zal worden.”

Rocargo
Deel dit artikel

Rocargo

Rocargo

Rocargo

Rocargo