Bonaire

Lions Club Statia en Reconstructie Team gaan overeenkomst aan

Project Manager Mel Raboen de Sanchez Pacheco, wnd. Gezaghebber Julian Woodley, Voorzitter St. Eustatius Lions Club Leonora Sneek-Gibbs


Project Manager Mel Raboen de Sanchez Pacheco, wnd. Gezaghebber Julian Woodley, Voorzitter St. Eustatius Lions Club Leonora Sneek-Gibbs

De Lions Club Statia  en het Reconstructie Team hebben formeel een overeenkomst gesloten voor de wederopbouw van het  Mike van Putten Youth Centre en een sociaal project voor de wederopbouw van een woning.  De overeenkomst werd gesloten op vrijdag 10 november in het  Man-o-War het distributiecentrum voor het Recovery-Team,  in aanwezigheid van waarnemend gezaghebber de heer  Julian Woodley, projectmanager de heer  Mel Raboen de Sanchez Pacheco en de voorzitter van de Lions Club Statia, mevrouw Leonora Sneek-Gibbs en de huiseigenaar.

De overeenkomst is van invloed op het vrijgeven van de bouwmaterialen aan Lions Club Statia, die hen in staat stelt de schade te herstellen , die aan het Mike van Putten Youth Center is ontstaan  als direct gevolg van de orkanen Irma en Maria. Voorafgaand aan de orkanen was de sociale organisatie  begonnen met een project om een huis te bouwen aan Mansion Road. Dit huis heeft ook schade geleden de wederopbouw zal worden voortgezet  met materiaal dat via het wederopbouw proces zal worden geleverd en wordt gefinancierd door de Nederlandse Rijksoverheid.

Deel dit artikel