Bonaire

Gedeputeerde Cecilia bezoekt expositie Winfred Dania

Kralendijk, In 2012 is de bekende Bonairiaanse kunstschilder Winfred Dania overleden. Enkele maanden geleden werd een expositie georganiseerd van de werken van Winfred Dania, ook wel ‘de Van Gogh van Bonaire’ genoemd, in een gebouw aan de Kaya Amsterdam.

Dinsdagmiddag is gedeputeerde Edsel Cecilia de werken van Winfred gaan bewonderen. De gedeputeerde werd ontvangen door mw Lilianne de Geus die hem langs de schilderijen leidde en bij elk een uitleg gaf van de betekenis.

Op de foto is het moment te zien waarop de gedeputeerde, omringd door studenten van klas Havo2B van de Liseo Boneriano, een boek over de Bonairiaanse mythologie, geschreven door Frans Booi en getiteld ‘Boynay Tey’ uit handen van Lillianne de Geus ontving.    

Deel dit artikel

Rocargo

Rocargo

Rocargo

Rocargo