Geen categorie

Zwemmend naar Klein Bonaire voor de zeventiende keer

Zwemmend naar Klein Bonaire voor de zeventiende keer

Zoals elk jaar op de zondag voorafgaand aan de Regatta, werd er ook vandaag weer naar Klein Bonaire gezwommen. Dit is een  jaarlijks evenement georganiseerd voor de zeventiende keer door Jeugdhuis Jong Bonaire. Met dit evenement wordt geld ingezameld voor naschoolse activiteiten.

Er waren ook dit jaar weer veel zwemmers die de uitdaging van 1600 meter naar de overkant zwemmen aangingen. Het was een redelijk makkelijke zwem dit jaar omdat er geen wind stond en vrijwel geen stroming was. Dit bracht het overgrote deel van de zwemmers er toe om dit jaar ook terug te zwemmen. De terugreis kan een uitdaging zijn vanwege de golven maar was dit jaar zeker goed te doen.

Hieronder een foto impressie gemaakt door Skyview Bonaire . Als je zelf hebt deelgenomen aan het evenement dan zul je jezelf zeker tegenkomen op een foto hieronder of op de facebook pagina van Skyview Bonaire.

Deel dit artikel