Bonaire

Oud-gedeputeerde Abraham opnieuw aangehouden

PDB Leider Clark Abraham is kritisch over het financiële beleid van het BC. Foto: Archif BES-Reporter.
Clark Abraham

Oud-gedeputeerde Clark Abraham, hier op een archieffoto, is opnieuw door het Korps Politie aangehouden wegens op verdenking van strafbare zaken in de relationele sfeer. Foto: BES-Reporter

Door Harald Linkels

Kralendijk- Oud-gedeputeerde Clark Abraham is vanochtend vroeg opnieuw aangehouden door het Korps Politie Caribisch Nederland. De zaak houdt (wederom) verband met spanningen die zich zouden afspelen in de relationele sfeer met zijn echtgenote.

Enige tijd geleden was Abraham ook al enige dagen gedetineerd op verdenking van onder andere huisvredebreuk, relationeel geweld en het onttrekken van een kind aan het ouderlijk gezag. Kort na de eerste aanhouding en daarop volgende vrijlating, leek de relatie tussen Abraham en zijn vrouw weer hersteld, doch niet voor lang.

In een zeer kort persbericht schrijft het KPCN: “Op woensdag 20 september is op Bonaire om 00.25 een man met de initialen C.A.A aangehouden, in verband met belaging en poging huisvredebreuk”. Nader details over de zaak zijn nog niet bekend gemaakt.

Deel dit artikel

Rocargo

Rocargo

Rocargo

Rocargo