Bonaire

Voor iedereen die op Bonaire wil doneren

Voor iedereen die op Bonaire wil doneren

Vanwege de ravage die orkaan Irma heeft aangericht, kunnen wij niet machteloos toezien hoe de eilanden eraan toe zijn.
Mental Health Caribbean in samenwerking met Sharifha Shiva en Arriana Loanjoe hebben besloten om de handen in elkaar te slaan om hulp in de vorm van donaties van goederen voor de Bovenwinden in te zamelen.

Wij vragen alle andere mensen ook die met acties bezig zijn om aan te sluiten want, samen kunnen we veel meer bereiken en is het veel overzichtelijker om de hulp te coördineren en daadwerkelijk op plek van bestemming te krijgen. 

De donaties (geen geld)kunnen vanaf maandag 11 september 2017 tot en met vrijdag 15 september 2017 tussen 14:00 en 17:00 afgegeven worden bij “Kunuku Nos Perserveransia” aan de Kaya Tanki Di Matrimonio (het oude Maria Hopner gebouw).

Er is contact geweest met de Ministerie van Buitenlandse zaken. De goederen worden naar Curaçao gestuurd met dank aan Don Andres en op Curaçao worden de goederen naar een verzamelpunt gebracht waar ze door defensie naar de eilanden vervoerd worden.

Christine Alvarez van Mental Health Caribbean is de contactpersoon. U kunt via het onderstaand telefoonnummer en email adres contact met haar opnemen.

Christine.Alvarez@Mentalhealthcaribbean.com, telefoonnummer 00599-7961037

Deel dit artikel

Rocargo

Rocargo

Rocargo

Rocargo