Bonaire

Bonaire voor de bovenwinden

Bonaire voor de bovenwinden

Bonaire leeft mee met Saba, Statia en Sint Maarten. De ravage die orkaan Irma heeft achtergelaten is enorm. De schade wordt geschat op miljoenen, eten en drinken is schaars en duizenden inwoners zijn alles kwijt. Iedere hulp is welkom!

Onder de naam ‘Boneiru pa Islariba’ slaan de inwoners van Bonaire de handen ineen met als doel zo veel mogelijk geld op te halen voor Sint Maarten, Saba en Statia. Het burgerinitiatief is in samenwerking met het Rode Kruis Bonaire, het Openbaar Lichaam Bonaire en het NGO Platform Bonaire.

Kom ook in actie! Organiseer een sponsorloop, was auto’s in de buurt of overtuig jouw werkgever te doneren. Laat via onze facebookpagina (Boneiru pa Islariba) weten met welk initiatief je bezig bent en hoeveel geld je hebt opgehaald.

Op zaterdag 16 september sluiten we groots af met een benefietavond bij Coco Beach. De avond is gevuld met live muziek, bijzondere aandacht voor de situatie op de bovenwinden en de bekendmaking van het (voorlopige) eindbedrag.

Later vandaag maken wij het speciaal hiervoor geopende rekeningnummer van het Rode Kruis Bonaire bekend.

Deel dit artikel

Rocargo

Rocargo

Rocargo

Rocargo