Bonaire

BONHATA presenteert met trots lidmaatschapsborden aan groeiend lidmaatschap

Karel Visser van Karel's Beach Bar neemt zijn bord in ontvangst
BONHATA presenteert met trots lidmaatschapsborden aan groeiend lidmaatschap

Karel Visser van Karel’s Beach Bar neemt zijn bord in ontvangst

De Bonaire Hotel and Tourism Association (BONHATA) wordt erkend door de Nationale & Eiland regering en de Caribbean Hotel and Tourism Association (CHTA) als de officiële hotel en toerisme vereniging van Bonaire. Haar missie is: “Het ondersteunen en stimuleren van onze leden door middel van samenwerking met een verenigde stem.” In 2017 presenteert de vereniging haar leden met trots het BONHATA lidmaatschapsbord als een blijk van waardering en erkenning.

Al vanaf het moment dat de vereniging opgericht is in 1980 ziet de Bonaire Hotel and Tourism Association het belang van samenwerking en heeft ze het ondersteunen van haar leden hoog op de prioriteitenlijst. BONHATA is trots om te zien dat het aantal leden groeit. Afgelopen jaar is het lidmaatschap met bijna 10% gegroeid. 2017 is het jaar dat BONHATA de lidmaatschapsborden aan al haar leden presenteert.

Met de borden verspreidt BONHATA het belang van samenwerking op het eiland en het uitvoeren hiervan met een verenigde stem. Lid zijn van BONHATA betekent onderdeel zijn van een groter geheel, waarin de vereniging de stem van de private sector op Bonaire naar buiten brengt. Leden van BONHATA zijn bedrijven die gerelateerd zijn aan toerisme, zowel op Bonaire als daarbuiten.

Het is het doel van BONHATA om waarde te hechten aan het bezoek van elk lid en de tijd te nemen om eventuele mogelijkheden en kansen binnen het lidmaatschap te bespreken tijdens het uitreiken van de lidmaatschapsborden. In de laatste week van juli zijn de borden bij een groot deel van de leden op locatie langsgebracht en gepresenteerd. Deze week stond dus in het teken van het bezoeken van een groot deel van de leden en het bieden van de gelegenheid om kansen en mogelijkheden voor de toekomst te bespreken.

Op de foto is te zien hoe BONHATA Marketing Assistent Daphne Nossels het lidmaatschapsbord aan Karel Visser van Karel’s Beach Bar presenteert. Hij is trots twee borden te mogen ontvangen voor zijn Beach Bar en Islander Hotel, dat binnenkort zijn deuren opent.

Dank gaat uit naar Macho Scooters (Tropical Travel) voor het gulle aanbod van een scooter die laatste week van juli, en naar CAC Bonaire voor het professioneel monteren van de borden voor een aantal leden.

Mocht u, als bedrijf op Bonaire, geinteresseerd zijn in BONHATA lidmaatschap of er meer over willen weten, neem dan gerust contact op met het kantoor via info@bonhata.org of +599 717 5134.

Deel dit artikel

RocargoRocargo

Rocargo