Bonaire

Verslag 5e dag FINA Wereldkampioenschappen masters zwemmen

Hieronder een update van de Barracuda’s dames die op dit moment deelnemen aan FINA Wereldkampioenschappen masters zwemmen. Zij vertegenwoordigen Bonaire voor de eerste keer in de geschiedenis op een wereldkampioenschap zwemmen.

Vandaag 18 augustus was een uitermate spannende dag voor de Barracuda’s zwemsters. De estafettes stonden op het programma. Het team van Bonaire heeft zich vandaag kunnen meten met de 26 grootste masters zwemlanden teams van de wereld. De Barracuda’s dames wisten zich te plaatsen voor de finale serie en hebben zich vol trots staande gehouden tussen de zware concurrentie. Ze hebben een geweldige 10de plaats op 4x 50 vrije slag en een 13de plaats op 4x 50 wisselslag veroverd!

Tevens zijn zij met dit resultaat het beste Nederlandse team geworden.

De Fina Wereldkampioenschappen masters zwemmen vindt plaats van 14 t/m 20 augustus in Boedapest, Hongarije.
U kunt de dames van de Bonaire Barracudas masters volgen via de live stream: https://masters.fina-budapest2017.com/…/hi…/291/live-streams
SHARE EN Like het team ook op Facebook:
https://www.facebook.com/BonaireBarracudas

Deel dit artikel