Bonaire

Van der Horst nieuwe interim directeur directie ruimte en ontwikkeling

Kralendijk – Sinds 7 augustus is Etienne van der Horst begonnen als interim directeur van de directie Ruimte en Ontwikkeling. Hij heeft ruime ervaring in top management posities in zowel de publieke als private sector.

Voor het aanvaarden van de uitdaging als directeur van de Directie Ruimte en Ontwikkeling was Van der Horst drie jaar Minister van bestuur, Planning en Dienstverlening op Curacao. Ook heeft hij ruim 11 jaar de functie van Hoofd van de Dienst Ruimtelijke Ontwikkeling en Volkshuisvesting van Curacao bekleedt.

De heer Van der Horst is tevens een jaar interim directeur geweest van Curacao International Airport N.V. en was ruim 9 jaar directielid van Curacao Airport Partners N.V., de private onderneming die verantwoordelijk is voor de bedrijfsvoering van de luchthaven te Curacao. 

Het komend jaar ligt zijn focus op de strategische doelstellingen van de directie. Samen met alle medewerkers zal hij gericht werken aan een verbetering van de dienstverlening en aan het behalen van resultaten die van belang zijn voor de Bonairiaanse gemeenschap. Zijn analytisch vermogen, besluitvaardigheid, doorzettingsvermogen, stressbestendigheid en organisatorische kwaliteiten zullen goed van pas komen in het uitoefenen van deze nieuwe uitdaging.

De directie Ruimte en Ontwikkeling heeft als visie een evenwichtige ruimtelijke groei van Bonaire, rekening houdend met mens, natuur en cultuur.

Haar missie is het dienen van de burger door uitvoering te geven aan activiteiten ten behoeve van ruimtelijk-economische ontwikkeling. Daarbij ondersteunt zij het Bestuurscollege bij het uitvoeren van wettelijke taken en besluitvorming omtrent activiteiten op het gebied van ruimtelijke ontwikkeling.

Deel dit artikel

Rocargo

Rocargo

Rocargo

Rocargo