Bonaire

Update dag twee WK Masters zwemmen in Budapest

Update dag twee WK Masters zwemmen in Budapest

Hieronder een update van de Barracuda’s dames die op dit moment deelnemen aan FINA Wereldkampioenschappen masters zwemmen. Zij vertegenwoordigen Bonaire voor de eerste keer in de geschiedenis op een wereldkampioenschap zwemmen.

Gisteren 15 augustus heeft Evy Witlox op de 200 meter rugslag de 8e plaats veroverd in een prima tijd. Ze heeft het opgenomen tegen 35 andere tegenstanders in haar leeftijdscategorie en heeft wederom een geweldige prestatie neergezet voor Bonaire. Ook Simone Sweers is in actie gekomen, zij nam het op tegen 105 tegenstanders in haar leeftijdscategorie op de 100 meter vrijeslag. In dit sterke veld wist zij de 28e plaats op de wereld te veroveren.

Rocargo

Een geweldige dag voor de Bonaireaanse Masters zwemmers.

De Fina Wereldkampioenschappen masters zwemmen vindt plaats van 14 t/m 20 augustus in Boedapest, Hongarije.
U kunt de dames van de Bonaire Barracudas masters volgen via de live stream: https://masters.fina-budapest2017.com/…/hi…/291/live-streams

Deel dit artikel