Geen categorie

Gratis seminar voor ondernemers: Zakelijk Goeroe Brad Sugars op Bonaire

 

Op maandag 11 september zal wereldberoemde spreker, auteur en zakelijke goeroe Brad Sugars doorgaan op de ABC eilanden met zijn Billionaire Tour, waarin hij zijn inzichten en bewezen technieken om rijkdom op te bouwen zal delen met de deelnemers. Hij begint zijn tour op Bonaire 11 september daarna is hij op Curaçao 12 september en hij eindigt op Aruba 14 september.

Naar aanleiding van de principes van zijn beroemde 5 stappen systeem, biedt de charismatische in Australië geboren zakelijk leider een unieke mix van motivatie en praktische vaardigheden om ondernemers super winsten te laten krijgen uit hun eigen bedrijf, ongeacht het economische klimaat. Hij staat bekend om de vereenvoudiging van de stappen voor het bouwen van rijkdom, en honderden van zijn studenten over de hele wereld schrijven hun vermogen miljoenen te verdienen aan Brad Sugars toe.

“Niets van wat ik ga je leren is “rocket science”, zegt Sugars, “ik zal de weg naar rijkdom en een succesvol leven simpel maken. Ik zal het zo simpel mogelijk uitleggen op een manier die zo eenvoudig is dat iedereen met de wil en verlangen naar een beter leven –een rijker leven – zal zien dat het ook voor hen werkt.”

Wat maakt Sugars anders dan de vele zakelijke , leiderschap en motiverende sprekers? Hij heeft het zelf gedaan. Hij bewees zijn ondernemersgeest en vastberadenheid, verdiende ( en verloor ) miljoenen toen hij begin twintig was. Hij was financieel met pensioen op zijn 26ste , maar verveelde zich al snel en zocht grotere uitdagingen , hij bouwde het merk ActionCOACH ™ tot een franchise- organisatie van 1000 business coaches in 62 landen over de hele wereld. Gemotiveerd om zijn kennis te delen met anderen , heeft Sugars 15 veelgeprezen zakelijke boeken geschreven , waarvan vier internationale bestsellers , en geeft vaak seminars over de hele wereld . Zijn “Business is Booming ” seminar tour in 2009 bezocht 87 steden in 16 landen . De Billionaire Tour zal de manier waarop de deelnemers nadenken over geld, rijkdom , business en onroerend goed veranderen. Zijn eigen succes en het succes van honderd duizenden ondernemers , vastgoedbeleggers en complete beginners die zijn systeem volgen is bewijs genoeg dat iedereen kan leren hoe rijk te worden . Het seminar zal de belangrijkste vaardigheden laten zien hoe superwinsten te draaien in je bedrijf, ongeacht de heersende economie, compleet met praktisch “how-to’s” die ondernemers meteen kunnen toepassen.

Kaarten zijn beschikbaar door te registreren op thebillionairetour

Voor interviews and informatie: Curacao: dutchcaribbean@actioncoach.com / +5999 737-0956

arthurrosaria@actioncoach.com / +5999 510-8789

Aruba: davemartinus@actioncoach.com / +297 566-9333

Bonaire: wimcoster@actioncoach.com / +599 786-6876

Deel dit artikel