Bonaire

Gedeputeerde Rolanda Hellburg-Makaai ontvangt karateka’s

Kralendijk, Gedeputeerde Rolanda Hellburg-Makaai heeft een pin en een tas overhandigd als blijk van waardering aan zeven karateka’s die hun opwachting bij haar gemaakt hebben. Deze karateka’s hebben Bonaire succesvol vertegenwoordigd bij de Caribische karate wedstrijden die in Suriname hebben plaatsgevonden. De zeven karateka’s zijn teruggekeerd met goud, zilver en brons uit de kampioenschappen, onderverdeeld in Kata en Kumite. De gedeputeerde heeft de jongeren gefeliciteerd met hun geweldige succes tijdens de wedstrijden. Everon Vrutaal heeft twee titels behaald in zijn categorie en kwam ook als meest stijlvolle karateka uit de bus. Ook hiervoor kreeg hij een trofee. De gedeputeerde heeft in een gezellige sfeer, samen met sensei Peter Silberie, geluisterd naar de ervaringen van de jongeren tijdens het toernooi in Suriname.

Deel dit artikel