Bonaire

Bonaire haalt gouden medaille op karatekampioenschappen in Suriname

Foto: CKF Suriname 2017
Bonaire haalt gouden medaille op karatekampioenschappen in Suriname

Bonaire heeft met een team meegedaan aan de derde editie van de Caribbean Karate Championship dat gehouden werd van 13 tot en met 15 juli in Suriname. Bonaire behaalde hier 1 gouden medaille door Thuersten Winklaar, 5 zilveren en 5 Brons en stond daarmee op de vierde plaats. Suriname behaalde de eerste plaats met 36 goud, 24 zilver en 25 bronzen medailles, tweede werd Trinidad & Tobago met 8 goud, 13 zilver, 13 brons, en derde werd Curacao genoegen met 3 goud, 2 zilver en 3 brons.

Een speciale prijs was er voor “beste Style Male” Everon Vrutaal uit Bonaire.

Deze kampioenschappen werden afgewerkt onder auspiciën van de Caribbean Karate Federation (CKF) en de Surinaamse Karate – Do Associatie (SKA). Het is de tweede keer dat deze Caribische kampioenschappen in Suriname werden georganiseerd. Er deden pakweg 200 pupillen mee, waaronder 70 karateka’s voor Suriname en wel uit zeven Caribische landen.

Deel dit artikel

Rocargo

Rocargo

Rocargo

Rocargo