Vakantie & Toerisme

I Love Bonaire Awards 2017 een groot success met 24 genomineerden en 5 winnaars

Op donderdag 29 juni 2017 heeft de Bonaire Hotel and Tourism Association (BONHATA) de winnaars van de I Love Bonaire Awards 2016/2017 aangekondigd. Het evenement met Happy Hour vond plaats bij Red Palm Village. Maar liefst 24 werknemers van BONHATA leden waren genomineerd voor de awards en BONHATA CEO Irene Dingjan mocht 5 winnaars in 4 categorieën feliciteren met hun award.

De I Love Bonaire Awards is een employee recognition program dat ontwikkeld is door BONHATA om de werknemers van Bonaire te erkennen en in het zonnetje te zetten. Deze waardering is belangrijk voor de genomineerden en hun werkgevers; gekozen worden tot winnaar verhoogt het zelfvertrouwen en de motivatie van de genomineerde en zal uiteindelijk collega’s en andere werknemers motiveren om zelf ook zo’n waardering te ontvangen.

Alle genomineerde deelden belangrijke kwaliteiten, zoals vriendelijkheid (zowel naar de klant als naar collega’s), motivatie om te werken, leergierigheid, het enthusiasmeren van hun team en het delen van kennis met collega’s, iets dat ten goede komt aan de hele industrie. De winnaars van de I Love Bonaire Awards 2016/2017:

  • Benno Michel – Account Manager bij Maduro & Curiel’s Bank (MCB) Bonaire – won de award in de categorie Guest Relations;
  • Eric de Vries – Master Scuba Diver Trainer en retail manager bij VIP Diving – won de award in de categorie Team Spirit;
  • Danny Klein – Manager and Chef bij Red Palm Pool Restaurant – and Lucy Diaz – Branch manager HATO bij Maduro & Curiel’s Bank (MCB) Bonaire – delen de eerste plaats in de categorie Professional Development;
  • Danielle Werther – Dive instructor/social media marketing bij VIP Diving – won de award in de categorie Creativity & Innovation.

Bijna 100 mensen bezochten de prijsuitreiking en Happy Hour bij Red Palm Village om hun collega’s te supporten, voor de genomineerden en winnaars te applaudiseren en van het Happy Hour te genieten.

Dit jaar ontvingen de winnaars de ingelijste I Love Bonaire Award, een gift voucher (van Cityshop, Courtyard by Marriott Bonaire, Dive Friends Bonaire, MCB Bonaire of Bonaire Food Group), een fles Rom Rincon van The Cadushy Distillery, en een uitnodiging voor een driegangenmenu door het Bonaire Culinary Team 2017.

BONHATA feliciteert alle genomineerden, winnaars en hun werkgevers en kijkt uit naar de I Love Bonaire Awards van 2018.

Deel dit artikel

Rocargo

Rocargo

Rocargo

Rocargo