Politie & Justitie

Gedeputeerde Clark Abraham aangehouden voor strafbare feiten in huiselijke sfeer

Gedeputeerde Clark Abraham, hier op een archief foto, is vanavond aangehouden op het politiebureau, waar hij zichzelf had gemeld. Abraham zou verdacht worden van strafbare feiten in de huiselijke sfeer.

Kralendijk- Conform berichtgeving van het Openbaar Ministerie BES is gedeputeerde Clark Abraham vanavond aangehouden op het politiebureau van Kralendijk.

Volgens het Openbaar Ministerie wordt Abraham onder andere verdacht van mishandeling, stalking, huisvredebreuk en het ontrekken van een minderjarige aan het ouderlijk gezag. Het OM meldt ook nog dat in deze zaak is aangifte tegen Abraham is gedaan. 

Abraham kwam net vanavond terug uit Nederland waar hij, samen met andere eilandsraadsleden en gezagdragers, deel had genomen aan het Interparlementair Koningkrijksoverleg (IPKO). Op het vliegveld werd hij opgewacht door zijn advocaat, die zich samen met Abraham naar de politiewacht van Kralendijk begaf.

Het Korps Politie Caribisch Nederland doet nog nader onderzoek naar de zaak.

Deel dit artikel

Rocargo

Rocargo

Rocargo

Rocargo