Bonaire

Deelname Bonaire Aquatics Club “Barracudas” augustus 2017 in Boedapest

De vrouwelijke master zwemmers van de Bonaire Aquatics Club “Barracudas” zullen vanaf 14 augustus tot en met 20 augustus 2017 in Boedapest, Hongarije, deelnemen aan de Wereld Masters Kampioenschappen Zwemmen!

Voor het eerst in de geschiedenis zal een zwem team, Bonaire gaan vertegenwoordigen op een Wereldkampioenschap! Dit grote evenement, in feite de grootste wedstrijdorganisatie die de wereld zwembond FINA organiseert in termen van deelname. Het is zeker een mijlpaal en een eer voor de vrouwelijke master zwemmers van de Bonaire Aquatics Club “Barracudas” om hieraan deel te kunnen nemen.

Meer dan 100.000 mannen en vrouwen over de hele wereld in de leeftijd van 25 tot 90 jaar nemen deel aan Masters zwemmen. Het Barracuda’s Masters zwem team bied volwassenen op Bonaire de mogelijkheid om hier ook aan deel te kunnen nemen.
Sociale betrokkenheid is voor de masterzwemmers ook zeer belangrijk en zij zijn daarom betrokken bij programma’s om jongeren te motiveren in sport en gezondheid. Door hun deelname aan internationale kampioenschappen en in het bijzonder aan grote evenement zoals de EK en WK zwemmen voor Masters, willen zij de jongeren en volwassenen op Bonaire het volgende laten zien: “Er is altijd een manier om je dromen en doelen in het leven waar te maken, waarbij het niet uit maakt hoe oud je bent”. Het beoefenen van een sport bevordert het respecteren van andere mensen. Bovendien is het een fantastische manier om jezelf gedisciplineerd en mentaal & fysiek gezond te houden.

Het Barracuda’s Masters zwem team is erg dankbaar voor de royale ondersteuning en sponsoring van lokale bedrijven zoals: BonDiGro, Ennia, WEB, TCB en Nature’s Discount Nutrition Center. Allemaal hartelijk bedankt!

Duizenden mensen zullen dit grote evenement bezoeken of het door middel van media volgen. Wilt u het Bonaire Masters Zwem Team ook ondersteunen, neem dan contact op via email: sponsoringbarracudas@gmail.com

Volg het team via:  http://masters.fina-budapest2017.com en like op FB https://www.facebook.com/BonaireBarracudas

Deel dit artikel